Tort Frigider Portocaliu-Cannoli
Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 24 de porții cu 194 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 20 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de zahăr, napolitane de vanilie, ciocolată semi-dulce a brutarului și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort De Frigider Portocaliu, Chip de ciocolată–Cannoli portocalii (Cannoli di Ricotta), și Plăcintă Cu Portocale La Frigider.
Instrucțiuni
Coaja portocala; rezerva coaja pentru utilizare ulterioara.
Tăiați membrana albă de pe portocaliu; aruncați.
Tăiați fructele în secțiuni, apoi tăiați fiecare secțiune în jumătate.
Bateți crema de brânză, ricotta, zahărul și vanilia într-un castron mare cu mixerul până se omogenizează.
Adăugați ciocolată și coajă de portocală rezervată; se amestecă bine. Se amestecă ușor în 2 cesti bici rece.
Întindeți 2 căni de amestec de brânză cremă pe fundul tigaiei de 13x9 inci. Se acoperă cu straturi de 30 de napolitane și jumătate din amestecul de brânză cremă rămas; repetați straturile. Acoperiți cu biciul rece rămas.
Refrigerați 4 ore. Se acoperă cu secțiuni portocalii și napolitane rămase chiar înainte de servire.