Gătit cu carne de porc proaspătă: cotlet de porc la grătar

Gătit cu carne de porc proaspătă: cotlet de porc la grătar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați gătitul cu carne de porc proaspătă: cotlet de porc la grătar. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 172 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 67 de cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. Un amestec de cotlet de porc, rozmarin, semințe de fenicul și frecare de ierburi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cotlet de porc la grătar cu Chutney proaspăt de prune, Cotlet de porc la grătar cu sos proaspăt de prune, și Gătit din Glossies: cotlet de porc cu coajă de nucă cu orez sălbatic de legume de toamnă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toarnă apa într-un castron mare sau într-o cadă de depozitare din plastic. Se amestecă sarea și se continuă amestecarea până se dizolvă sarea. Se amestecă zahărul brun și melasa și se continuă amestecarea până se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
3/4 Lingurita Melasa3/4 Lingurita Melasa
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Adăugați cuburile de gheață și amestecați pentru a răci amestecul. Ar trebui să fie de 45 de grade F sau mai rece pe un termometru cu citire instantanee.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
3
Adăugați Cotletele de porc, acoperiți și dați-le la frigider timp de 4 până la 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
4
Scoateți Cotletele de porc și aruncați saramura. Uscați-le cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
5
Pentru a face frecarea feniculului și a ierburilor: potriviți un robot de bucătărie cu vasul mic și adăugați toate ingredientele. Pulsați de mai multe ori pentru a se amesteca bine. Răsturnați amestecul de frecare într-un castron mic. Înveliți fiecare cotlet sărat cu generozitate pe ambele părți cu frecarea. Puneți cotletele deoparte în timp ce vă pregătiți focul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și ScurseCapere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
6
Pentru a grăta cotletele: construiți un foc de cărbune, dar întindeți cărbunii doar pe jumătate din grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
7
Se încălzește la mediu-mare.
8
Așezați cotletele direct peste cărbunii fierbinți. Dacă apare flăcări, mutați cotletele într-o zonă fără cărbuni. Puneți cotletele peste cel mai fierbinte foc timp de 1 1/2 minute pe fiecare parte. Apoi transferați cotletele într-o zonă fără cărbuni. Acoperiți grătarul și continuați să gătiți încă 8 până la 10 minute. Cotletele se fac atunci când sunt ferme la atingere și un termometru cu citire instantanee introdus în centru înregistrează 140 de la 145 la 145 de la 1.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
9
Transferați cotletele într-un platou cald și lăsați-le să se odihnească timp de 5 minute, astfel încât sucurile să poată fi reabsorbite și cotletele să-și completeze gătitul.

Ingrediente

4antrenor pep clasificat 200-curentcotlet de porc cu coaste osoase (fiecare 1 1/4 până la 1 1/2 inci grosime; aproximativ 3 kilograme în total)cotlet de porc cu coaste osoase (fiecare 1 1/4 până la 1 1/2 inci grosime; aproximativ 3 kilograme în total)4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSaramură cu aromă de zahăr brun și melasăSaramură cu aromă de zahăr brun și melasă1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri(Marea Britanie folosește coacăze)(Marea Britanie folosește coacăze)4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSemințe de fenicul și frecare de plante proaspeteSemințe de fenicul și frecare de plante proaspete1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)semințe de fenicul zdrobitesemințe de fenicul zdrobite1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)rozmarin proaspăt tocat finrozmarin proaspăt tocat fin1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)salvie proaspătă tocatăsalvie proaspătă tocată1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)usturoi tocatusturoi tocat2(poate fi sau trece)piper negru măcinat grosierpiper negru măcinat grosier2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirigelatină cu aromă de căpșuni marca jell-ogelatină cu aromă de căpșuni marca jell-o596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiricartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)1 legătură de spanac proaspăt (aproximativ 3 căni)1 legătură de spanac proaspăt (aproximativ 3 căni)1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)melasă neagră nesulfuratămelasă neagră nesulfurată8286 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiripaste paccheri (tub mare) de aproximativ 2,5 inci lungime pe 2 inci lățimepaste paccheri (tub mare) de aproximativ 2,5 inci lungime pe 2 inci lățime
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista