Tort De Iepuraș De Paște Cu Ciocolată

Tort De Iepuraș De Paște Cu Ciocolată
Această rețetă fără gluten servește 12 și costă $1.18 pe portie. O porție conține 538 calorii, 10g de proteine, și 22g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Paște eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână frișcă grea, lapte, extract de mentă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort De Iepuraș De Paște, Tort De Iepuraș De Paște, și Tort De Morcovi De Iepuraș De Paște.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 buc. F. (325 buc. F pentru tigăi întunecate sau antiaderente). Pulverizați Generos tava de tort cu tub canelat de 12 căni cu spray de copt cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Presărați cacao pentru a acoperi tigăile; atingeți pentru a îndepărta excesul de cacao.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
3
Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, ouăle, untul și apa cu mixerul electric la viteză mică 30 de secunde. Bate pe viteza medie de 2 minute, răzuire castron ocazional. Se amestecă ciocolata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Puneți aluatul în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Coaceți 35 până la 40 de minute sau până când partea superioară revine când este atinsă ușor în centru. Se răcește în tigaie 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Așezați raftul de răcire sau placa de servire rezistentă la căldură cu susul în jos peste tigaie; întoarceți raftul și tigaia.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Scoateți tava. Se răcește complet, aproximativ 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Într-un castron mediu, bateți zahărul pudră, siropul de porumb, smântâna și extractul de mentă la viteză mică până la amestecare. Bateți cu viteză medie până când este neted și cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc Alb De AfineSuc Alb De Afine
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Adăugați suficient lapte la glazură pentru a-l face suficient de subțire pentru a se lipi de o lingură, picurând încet din lingură când este înclinat spre castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Întindeți glazura pe tortul răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă
11
Așezați o grămadă de crenguțe de mentă în centrul tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
12
Adăugați un iepuraș de ciocolată în centrul crenguțelor de mentă. Apăsați ouăle de malț în jurul vârfului și părților laterale ale tortului. Apăsați un al doilea iepuraș de ciocolată pe partea laterală a tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iepurași De CiocolatăIepurași De Ciocolată
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
13
Garnisiți cu crenguțe suplimentare de mentă, după dorință.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 20 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiPaști
Revista