Tort De Ciocolată Stout
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Chocolate Stout Cake. Această rețetă servește 10. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 369 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ouă, zahăr brun, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Tort De Ciocolată Stout, Tort De Ciocolată Stout, și Tort De Ciocolată Stout Mug.
Instrucțiuni
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. Ungeți ușor tigaia cu unt topit și răciți 2 minute, apoi untul din nou și răciți în timp ce faceți aluat.
Aduceți berea la fiert într-o cratiță mică și adăugați prune uscate.
Se ia de pe foc și se lasă să stea până când cea mai mare parte a lichidului este absorbită.
Între timp, topiți ciocolata și untul rămas împreună într-o cratiță mică și grea la foc mic, amestecând continuu. Cernem împreună făina, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron.
Bateți împreună ouăle, zahărul brun și vanilia într-un castron mare cu un mixer electric la viteză mare până se îngroașă, aproximativ 2 minute.
Adăugați amestecul de ciocolată și bateți până se combină. Reduceți viteza la minim și adăugați amestecul de făină, amestecând până când se combină. Se amestecă amestecul de prune până se combină bine. Puneți aluatul în formă de inel și coaceți până când o frigăruie de lemn introdusă în mijlocul tortului iese curată, 40 până la 45 de minute.
Se răcește tortul în matriță pe un raft 10 minute, apoi se inversează pe raft pentru a se răci complet, cel puțin 30 de minute.