Tort De Ciocolată Căzut

Tort De Ciocolată Căzut
Această rețetă face 10 porții cu 511 calorii, 7g de proteine, și 39G de grăsime fiecare. Dacă $1.15 pe portie cade în bugetul dvs., tort de ciocolată căzut ar putea fi un uimitor fără gluten rețetă pentru a încerca. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Un amestec de ulei vegetal, unt, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ciocolata Fallen Souffl Tort, Tort De Sufle De Ciocolată Căzut, și Tort de ciocolată căzut cu sos de vin roșu cireș pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se incalzeste cuptorul la 350 F. ușor butterspringform tigaie și praf cu zahăr, tappingout orice exces.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Combinați ciocolata, uleiul și 1/2 cană de unt într-un castron mare rezistent la căldură. Setați pesteo cratiță cu apă clocotită și se încălzește,amestecând des, până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
ApăApă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
3
Scoateți castronuldin cratiță.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Separați 4 ouă, plasând albușuri șigălbenușuri în boluri medii separate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Adăugațipraf de cacao, vanilie, sare,1/4 cană zahăr și 2 ouă rămase la castron cu gălbenușuriși bateți până când amestecul este neted. Treptatamestecați gălbenușul în amestec de ciocolată, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
VanilieVanilie
ZahărZahăr
OuăOuă
SareSare
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
6
Folosind un mixer electric la viteză mare,bateți albușurile până se spumează. Cu mixerrunning, bateți treptat în 1/2 cană de zahăr; batepână se formează vârfuri ferme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
7
Îndoiți ușor albușurile de ou în amestec de ciocolată în 2 adaosuri, pliabile doar până când sunt încorporate între adaosuri. Scrapebatter în tigaie pregătită; blat neted șipresărați cu restul de 2 linguri de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Coaceți până când partea de sus este umflată și începând cu Crack și tortul se îndepărtează de marginea tigaiei, 35-45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Transferați într-o grătar și lăsați tortul să se răcească complet în tigaie (prăjiturase va prăbuși în centru și se va sparge mai departedeoarece se răcește). Faceți înainte: tortul poate fi făcut1 zi înainte. Acoperiți în tigaie și păstrați etanșla temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
1
Folosind un mixer electric pe viteză medie, bateți smântâna, mascarpone și zahărul pudră într-un castron mediu până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
CremăCremă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
2
Scoateți părțile laterale ale tăvii cu formă de arc din tort. Mound amestec de frișcă încentrul tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista