Tort De Carne Tocată
Tortul de carne de vită necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 354 calorii. Pentru 89 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Această rețetă de la Toateretete are 3 fani. Un amestec de carne tocată condensată, făină, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 18%. Încercați Tort De Mere Cu Carne Tocată, Tort cu pere și carne tocată, și Tort De Condimente Cu Carne Tocată Cu Topping Cremos De Ouă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 grade F (150 grade C). Grăsime și făină două 8 inch, rotund, Tigăi tort.
Unt de cremă sau margarină într-un bol mare de amestecare. Adăugați treptat zahăr, bătând bine.
Adăugați ouă pe rând, bătând bine amestecul după fiecare adăugare.
Se dizolvă sifonul în zară, amestecând bine.
Se amestecă făina în amestec cremă alternativ cu amestecul de zară, începând și terminând cu făină.
Se amestecă bine după adăugare. Se amestecă carnea tocată mărunțită. Puneți aluatul în tigăi pregătite.
Coaceți timp de 45 până la 50 de minute sau până când un pick de lemn introdus în centru iese curat. Se răcește tortul în tigaie timp de 10 minute.
Îndepărtați straturile din tigăi și răciți complet. Umpleți și înghețați tortul cu glazură de cremă de Caramel.