Lapte-ciocolata-mat strat tort ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă servește 8. O porție conține 822 calorii, 12g de proteine, și 50g de grăsime. Pentru $1.98 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână unt, ciocolată cu lapte, smântână grea și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Tort Crocant Cu Ciocolată Cu Lapte-Unt De Arahide, Tort cu strat de ciocolată cu glazură de ciocolată cu lapte, și Tort cu strat de tartă cu lapte-tort de vanilie cu umplutură de cremă de tartă cu lapte.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Unt și făină două tigăi de tort pătrate de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
3
Într-un castron mediu, bateți făina de tort, cacao și praful de copt. Într-o cratiță medie, topiți untul în lapte la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Rece, Pentru Servire
Făină De Tort
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
Hârtie De Orez
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Se transferă într-un castron mare și se lasă să se răcească ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Bateți gălbenușurile de ou și 1/2 cană de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
6
Adăugați ingredientele uscate și bateți până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
7
Într-un castron curat, bateți albușurile cu sarea până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat restul de 1/2 cană de zahăr și bateți la viteză medie-mare până când albii sunt rigizi și lucioși. Îndoiți albușurile bătute în aluat până când nu rămân dungi. Împărțiți aluatul între tigăi și coaceți timp de 25 de minute, până când prăjiturile sunt elastice și o scobitoare introdusă în centre iese curată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Suc De Lămâie, Opțional
(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Transferați prăjiturile într-un raft și lăsați să se răcească complet.
9
Între timp, într-o cratiță medie, aduceți crema la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
10
Puneți ciocolata într-un vas termorezistent și turnați deasupra smântâna fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1 Cană De Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Lăsați să stea 3 minute, apoi bateți până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
12
Lăsați glazura să stea la temperatura camerei, amestecând ocazional, până când este suficient de groasă pentru a se răspândi, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
13
Întoarceți prăjiturile din tigăi și puneți un strat pe o farfurie. Se acoperă cu 1 cană de glazură, întinzându-l până la margine. Acoperiți cu al doilea strat și întindeți glazura rămasă peste partea superioară și laterală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
14
Lăsați tortul să stea la temperatura camerei timp de aproximativ 30 de minute înainte de a-l tăia în pătrate.