Tort cu strat de ciocolată cu glazură de ciocolată

Tort cu strat de ciocolată cu glazură de ciocolată
O porție conține 696 calorii, 8g de proteine, și 47G de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 1,55 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână ouă, praf de espresso instant, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort Cu Strat De Ciocolată, Tort Stout de ciocolată cu glazură de unt de malț de ciocolată, și Tort De Ciocolată Cu Malț Și Strat Robust pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Poziționați rack - ul în centrul cuptorului și preîncălziți la 350 F. Unt și făină de două tigăi de tort cu diametrul de 9 inci, cu laturi înalte de 1 1/2 inci. Linia de jos a fiecărui tort panwith hârtie pergament rotund; unt andflour pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
CuptorCuptor
2
Așezați ciocolata tocatăîn bol metalic mediu. Puneți vasul deasupra cratiței cu apă abia fierbinte și amestecați până când ciocolata este topită și netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Scoateți vasul de peste apă și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Bateți făina, praful de copt, bakingsoda și sarea într-un castron mediu pentru a amesteca.Folosind mixerul electric, bateți untul și zahărul 11 / 4cups într-un castron mare până la pufos șigalben PAL, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BatetiBateti
BolBol
5
Adăugați gălbenușurile de OU1 la un moment dat, bătând până se omogenizează bine dupăfiecare Adăugare. Bateți în călduț topitciocolată, apoi tare și cafea. Batețiamestec de făină în amestec de ciocolată în 2adăugări doar până la încorporare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
CafeaCafea
StoutStout
OuăOuă
6
Folosind bătăi curate și uscate, bateți albușurile de ou și restul de 3 linguri de zahăr într-un alt castron mediu până când se înțepenesc, dar nu se usucă. Îndoiți 1/3 de albușuri de ou în cakebatter pentru a ușura, apoi pliați în albușuri de ou rămase în 2 adaosuri. Împărțiți bateriaîntre tigăile de tort pregătite (aproximativ 3 căni pentru fiecare); blaturi netede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Coaceți prăjiturile până când testerul este introdus încentrele ies curate, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Transferați prăjiturile în rafturi și răciți în tigăi 20minute. Inversați prăjiturile pe rafturi; îndepărtați hârtia de amidon și răciți completely.DO înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiși depozitați la temperatura camerei.
1
Așezați ciocolată tocatăîn castron mediu rezistent la căldură.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Combinați cremă de biciuire și pudră de espresso în cratiță medie. Aduceți amestecul de cremă lasimmer la foc mediu-mare, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso InstantEspresso Instant
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se toarnă amestecul de cremă pesteciocolata tocata; se lasa sa stea 1 minut, apoi se amesteca pana se topeste ciocolata siamestecul este neted. Se răcește glazura de ciocolatăpână se îngroașă ușor și se întinde,amestecând ocazional, aproximativ 2 ore (sau pentrurăcire rapidă, puneți glazura în congelatorpână se îngroașă și se întinde, amestecândocazional, aproximativ 30 de minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
GlazuraGlazura
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Folosind cuțit zimțat, tăiați blaturile rotunjite din ambele straturi de tort, astfel încât blaturile să fie plate.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit ZimțatCuțit Zimțat
5
Așezați 1 strat de tort, tăiat lateral, pe fundul tăvii de tartă cu diametrul de 9 inci sau rotund din carton, apoi așezați-l pe tava de copt setover. Aruncați 1 1/4 căni de glazură cu linguri mari deasupra stratului de tort;întindeți glazura uniform pe margini cu offsetspatula sau cuțit de unt. Sus cu al doilea strat de tort, tăiat cu partea în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
UntUnt
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Cuțit De UntCuțit De Unt
Formă TartăFormă Tartă
6
Întindeți glazura rămasă uniform deasupra și părțile laterale ale tortului. Faceți înainte: se poate face până la 1 zi înainte. Se acoperă cu cupolă de tortși la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
7
Lăsați tortul să stea la temperatura camerei cu cel puțin 1 oră și până la 3 ore înainte de servire.
1
Dacă îl puteți găsi, utilizați achocolate stout (Brooklyn Brewery și
Ingrediente de care veți avea nevoie
StoutStout
2
Fabrica de bere Rogue din Oregon o face) în aluat de tort. Aromele de ciocolatăîn bere provin din prăjirea întunecatămărți. Unii producători de bere chiar adaugă puținciocolată și la bere. Dacă nu poțigăsiți ciocolată stout,utilizați un alt stout, cum ar fi Guinness. Sierra Nevada Porter și
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
StoutStout
BereBere
3
Samuel Adams Honey Porter ar fi, de asemeneafuncționează bine în această rețetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PorterPorter
MiereMiere
4
Bon App Ampercoltit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista