Tort Cu Mere-Afine Cu Susul În Jos
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu mere-afine. Această rețetă servește 8 și costă 33 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 203 calorii, 1g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. 98 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de mere de gătit, vanilie, amestec original și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ tort cu mere fără ouă / tort cu mere cu susul în jos, Plăcintă Cu Mere Cu Capul În Jos De Afine-Nuc, și Prăjituri cu mere și afine cu capul în jos.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 35
Topiți untul în tigaie rotundă, 9x1 1/2 inci sau tigaie pătrată, 8x8x2 inci, în cuptor.
Presărați zahăr brun peste unt. Aranjați feliile de mere într-un singur strat pe zahăr brun. Lingură sos de afine între felii de mere.
Bateți ingredientele rămase într-un castron mare cu mixer electric la viteză mică 30 de secunde, răzuind bolul în mod constant. Bate pe viteza medie de 3 minute, răzuire castron ocazional.
Se toarnă aluatul peste mere.
Coaceți 30 până la 35 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centrul tortului iese curată. Slăbiți imediat marginea tortului rulând cuțitul în jurul marginii tigaiei.
Așezați placa de servire rezistentă la căldură cu susul în jos pe tigaie; întoarceți placa și tigaia. Lăsați tigaia peste tort câteva minute.
Lăsați tortul să stea cu cel puțin 10 minute înainte de servire.