Tort Cu Mere-Afine Cu Susul În Jos

Tort Cu Mere-Afine Cu Susul În Jos
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu mere-afine. Această rețetă servește 8 și costă 33 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 203 calorii, 1g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. 98 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de mere de gătit, vanilie, amestec original și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ tort cu mere fără ouă / tort cu mere cu susul în jos, Plăcintă Cu Mere Cu Capul În Jos De Afine-Nuc, și Prăjituri cu mere și afine cu capul în jos.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Topiți untul în tigaie rotundă, 9x1 1/2 inci sau tigaie pătrată, 8x8x2 inci, în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
3
Presărați zahăr brun peste unt. Aranjați feliile de mere într-un singur strat pe zahăr brun. Lingură sos de afine între felii de mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De AfineSos De Afine
Zahăr BrunZahăr Brun
UntUnt
MărMăr
4
Bateți ingredientele rămase într-un castron mare cu mixer electric la viteză mică 30 de secunde, răzuind bolul în mod constant. Bate pe viteza medie de 3 minute, răzuire castron ocazional.
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
5
Se toarnă aluatul peste mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
6
Coaceți 30 până la 35 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centrul tortului iese curată. Slăbiți imediat marginea tortului rulând cuțitul în jurul marginii tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
CuțitCuțit
TigaieTigaie
7
Așezați placa de servire rezistentă la căldură cu susul în jos pe tigaie; întoarceți placa și tigaia. Lăsați tigaia peste tort câteva minute.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Lăsați tortul să stea cu cel puțin 10 minute înainte de servire.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista