Tort Clasic Cu Smântână Din Mahon
Tortul clasic cu smântână din mahon ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 433 calorii, 4G de proteine, și 25g de grăsime. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână cremă knudsen, făină de tort, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort Clasic De Cafea Cu Smântână, Smântână Clasică-Pâine Cu Banane, și Fondue clasică de vită cu smântână și sos de hrean pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°.Ungeți și făinați Tigăi rotunde de 2 (9 inci). Acoperiți fundul tigăilor cu hârtie de ceară. Hârtie de ceară cu grăsime și făină; pus deoparte. Ciocolată cu microunde și apă în castron cu microunde mediu la mare 1 până la 2 min. sau până când ciocolata este aproape topită, amestecând după fiecare min. Se amestecă până când ciocolata este complet topită; se răcește complet. Se amestecă smântâna.
Se amestecă făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea; pus deoparte. Bateți untul și zaharurile într-un castron mare cu un mixer electric la viteză medie până când sunt ușoare și pufoase.
Adăugați ouă, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare.
Adăugați amestecul de făină alternativ cu amestecul de ciocolată, bătând după fiecare adăugare până se omogenizează bine.
Adăugați vanilie; se amestecă bine.
Se toarnă uniform în tigăile pregătite.
Coaceți 35 până la 40 min. sau până când scobitoarea introdusă în centre iese curată. Prăjituri răcoroase în tigăi 10 min.; scoateți din tigăi. Se răcește complet pe rafturi de sârmă. Umpleți și înghețați cu glazura de ciocolată BAKER ' s ONE BOWL.