Tort Bundt Cu Smântână Cu Ciocolată

Tort Bundt Cu Smântână Cu Ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul Bundt cu smântână de ciocolată. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 458 calorii. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 31 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Cap la magazin și ridica toate scop făină, vanilie, unt, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tort Bundt Cu Smântână Cu Ciocolată, Tort cu smântână-ciocolată Bundt 4, și Tort Bundt Cu Smântână Cu Ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați o tigaie bundt de 12 căni cu spray de gătit adăugat cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Combinați cacao, ciocolată și pudră de espresso într-un castron mediu rezistent la căldură; se toarnă apă clocotită peste ciocolată și se bate până se omogenizează. Se răcește la temperatura camerei; apoi amestecați în smântână și buttermilk.In un al doilea castron, amestecati împreună făină, sare, și coacere soda.In un mixer în picioare echipat cu paletă, bate untul, zahărul și vanilia la viteză medie-mare până la palid și pufos, aproximativ 3 minute. Reduceți viteza la mediu și adăugați ouă pe rând, amestecând aproximativ 30 de secunde după fiecare egg.By mână, amestecați 1/3 din făină în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso InstantEspresso Instant
Stropi De Portocale Sau Zahăr PortocaliuStropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Adăugați jumătate din amestecul de ciocolată/smântână și amestecați până se încorporează. Răzuiți vasul și adăugați amestecul de făină rămas și tot amestecul de ciocolată rămas;
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
5
Coaceți până când frigăruia de lemn introdusă în centru iese cu câteva firimituri atașate, 42-45 de minute.Se răcește în tigaie 10 minute, apoi se inversează tortul pe grătar căptușit cu pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista