Tort Bundt Cu Smântână-Alune
Smântână-alune Bundt tort ar putea fi doar desert pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 375 calorii. Această rețetă servește 14. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ouă, alune, răspândire de ciocolată-alune și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort Bundt Cu Alune Cu Smântână, Tort Bundt Cu Smântână Cu Ciocolată, și Tort Bundt Cu Smântână Cu Ciocolată.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Înveliți o tigaie Bundt de 12 căni cu spray de gătit; praf cu pesmet.
Puneți zahărul granulat și untul într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează bine (aproximativ 2 minute).
Adăugați ouă, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare.
Adăugați vanilie și smântână; bate până se omogenizează bine.
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate și nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron mediu, amestecând cu un tel până se combină bine.
Adăugați amestecul de făină în amestecul de zahăr, amestecând doar până se combină.
Puneți jumătate din aluat în tigaia pregătită; presărați uniform cu alune. Puneți linguri mici de ciocolată răspândite peste nuci. Lingura rămasă de aluat peste răspândirea ciocolatei; rotiți aluatul folosind vârful unui cuțit.
Coaceți la 350 timp de 55 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie pe un suport de sârmă timp de 15 minute; scoateți tortul din tigaie. Se răcește complet pe un suport de sârmă.
Presărați tortul cu zahăr pudră.