Tort Bundt cu portocale
Tortul Bundt cu portocale necesită aproximativ 55 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă este pentru 14 persoane. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine , 2 g de grăsimi și un total de 211 calorii . Pentru 33 de cenți per porție , această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O persoană a preparat această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână zahăr pudră, mix pentru prăjitură, mix pentru topping bătut și alte câteva ingrediente, o puteți prepara. Nu multor persoane le-a plăcut cu adevărat acest desert. Este oferit de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 0% , ceea ce este îmbunătățibil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Tortul Bundt cu lămâie , Tortul Bundt cu ciocolată amăruie și nuci și Tortul Bundt cu ciocolată și sparanghel .
Instrucțiuni
Într-un bol mare, combinați primele șase ingrediente; bateți la viteză mică timp de 30 de secunde. Bateți la viteză medie timp de 2 minute. Ungeți o tavă cu caneluri de 25 cm cu spray de gătit și presărați-o cu făină.
Coaceți la 175°C timp de 40-45 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată. Lăsați să se răcească timp de 10 minute înainte de a scoate din tavă și a o pune pe un grătar pentru a se răci complet.
Combinați ingredientele glazurii; stropiți peste tort.