Yellowtail Crudo Cu Kumquats Și Jalapeincorporo

Yellowtail Crudo Cu Kumquats Și Jalapeincorporo
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Yellowtail Crudo cu Kumquats și Jalapeincurbo ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 592 calorii, 9g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la SippitySup are 2 fani. Un amestec de fleur de sel, frunze de mentă, coadă galbenă de sushi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este grozav. Încercați Scallop Crudo, Scallop Crudo, și Rulou Cu Coadă Galbenă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Feliați jalapele și puneți-le într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Adăugați ceapa roșie, presărați sare kosher și aruncați împreună, apoi setați aside.In un vas mic de sos, combinați oțetul și apa și aduceți la fierbere. Odată ce fierbe, se toarnă lichid de murat peste vasul de ardei iute și ceapă. Se lasă deoparte să se răcească 30 de minute.Între timp, feliați peștele în felii de centimetru și aranjați pe o farfurie. Condimentează fiecare felie de pește cu câteva boabe de fleur de sel, după gust. Feliați kumquats subțire, culegând și aruncând orice semințe și așezați câteva pe fiecare felie de pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Condimente Grecești (recomandat: Insulele Mirodeniilor)Condimente Grecești (recomandat: Insulele Mirodeniilor)
KumquatKumquat
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Adăugați 1 sau 2 ardei iute murați la fiecare bucată de pește, împreună cu un pic de ceapă tocată murată.Feliați subțire, sau chiffonade, menta stivuind frunzele împreună, apoi rulând și tăind transversal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
4
Presărați menta pe întregul vas. Strângeți o pană de lămâie pe pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
5
Stropiți un flux fin de ulei de măsline bun și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista