Yellowtail Crudo Cu Kumquats Și Jalapeincorporo
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Yellowtail Crudo cu Kumquats și Jalapeincurbo ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 592 calorii, 9g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la SippitySup are 2 fani. Un amestec de fleur de sel, frunze de mentă, coadă galbenă de sushi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este grozav. Încercați Scallop Crudo, Scallop Crudo, și Rulou Cu Coadă Galbenă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Feliați jalapele și puneți-le într-un castron.
Adăugați ceapa roșie, presărați sare kosher și aruncați împreună, apoi setați aside.In un vas mic de sos, combinați oțetul și apa și aduceți la fierbere. Odată ce fierbe, se toarnă lichid de murat peste vasul de ardei iute și ceapă. Se lasă deoparte să se răcească 30 de minute.Între timp, feliați peștele în felii de centimetru și aranjați pe o farfurie. Condimentează fiecare felie de pește cu câteva boabe de fleur de sel, după gust. Feliați kumquats subțire, culegând și aruncând orice semințe și așezați câteva pe fiecare felie de pește.
Adăugați 1 sau 2 ardei iute murați la fiecare bucată de pește, împreună cu un pic de ceapă tocată murată.Feliați subțire, sau chiffonade, menta stivuind frunzele împreună, apoi rulând și tăind transversal.
Presărați menta pe întregul vas. Strângeți o pană de lămâie pe pește.
Stropiți un flux fin de ulei de măsline bun și serviți imediat.