Tomate-Feta Couscous Pilaf

Tomate-Feta Couscous Pilaf
Tomato-feta Couscous Pilaf ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 205 calorii, 7g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, ulei de măsline, șalotă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Prăjituri de cuscus Fetan și ceapă verde peste salată de roșii-măsline, Pilaf De Cuscus, și Pilaf De Cuscus.

Instrucțiuni

1
Încălziți o cratiță mică la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Adăugați ulei în tigaie, învârtindu-vă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați șobolani; sotati 2 minute sau pana cand se inmoaie. Se amestecă cuscusul; sotati 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
4
Adăugați bulion și sare; aduceți la fierbere. Acoperiți, scoateți din căldură și lăsați să stea 5 minute. Fluff cu o furculiță. Se amestecă roșiile, feta și ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista