Tocană de pui din Africa de Nord ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 52G de grăsime, și un total de 805 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 4,22 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Un amestec de unt, piper măcinat, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei africane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tocană De Miel Din Africa De Nord, Tocană De Legume Din Africa De Nord, și Pui Din Africa De Nord pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pesto Tunisian:.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
2
Combinați coriandrul, pătrunjelul, migdalele și usturoiul într-un robot de bucătărie și pulsați până se toacă grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Adăugați aproximativ 1/3 cană de ulei și procesați până când se amestecă complet și se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
4
Adăugați sarea și un vârf de piper cayenne (dacă utilizați). *Dacă utilizați imediat, adăugați uleiul rămas și pulsați până se omogenizează. Dacă înghețați, transferați pesto-ul într-un recipient etanș și turnați uleiul rămas deasupra. Puteți îngheța acest lucru timp de 3 luni.Tocană:.Aduceți cele 1 1/2 căni de bulion de pui la fiert într-o cratiță la foc mare. Se amestecă cuscusul, 1 t. de sare și piper după gust. Acoperiți, scoateți focul și lăsați-l deoparte în timp ce faceți tocană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
5
Încălziți uleiul și untul într-un cuptor olandez mare (sau oală mare de supă) la foc mediu-mare. Condimentează puiul cu restul de sare, chimen, boia și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
6
Adăugați puiul în oală. Gatiti, amestecand ocazional, pana se rumeneste peste tot-aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Adăugați morcovii, ceapa, cele 1 2/3 căni de bulion de pui, oțetul și coaja de lămâie și dați la fiert. Reglați căldura pentru a menține un foc rapid, acoperiți și gătiți doar până când puiul este ferm la atingere și morcovii sunt fragede - aproximativ 8 minute.Se amestecă pesto-ul în tocană. Pufați cuscusul cu o furculiță și umpleți-l în 4 boluri de supă. Puneți niște tocană de pui peste fiecare porție și serviți!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
Nonpareils Argintii
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Grăsime De Porc înapoi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
African în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinotage, Chenin Blanc și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncărurile africane va depinde de felul de mâncare, dar un vin alb fructat și aromat este un pariu sigur pentru mâncărurile picante, în timp ce pinotajul ar fi un meci tradițional pentru bucătăria sud-africană. Beaumont Pinotage cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.