Tocană De Pui Din Africa De Nord

Tocană De Pui Din Africa De Nord
Tocană de pui din Africa de Nord ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 52G de grăsime, și un total de 805 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 4,22 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Un amestec de unt, piper măcinat, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei africane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tocană De Miel Din Africa De Nord, Tocană De Legume Din Africa De Nord, și Pui Din Africa De Nord pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pesto Tunisian:.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
2
Combinați coriandrul, pătrunjelul, migdalele și usturoiul într-un robot de bucătărie și pulsați până se toacă grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Adăugați aproximativ 1/3 cană de ulei și procesați până când se amestecă complet și se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
4
Adăugați sarea și un vârf de piper cayenne (dacă utilizați). *Dacă utilizați imediat, adăugați uleiul rămas și pulsați până se omogenizează. Dacă înghețați, transferați pesto-ul într-un recipient etanș și turnați uleiul rămas deasupra. Puteți îngheța acest lucru timp de 3 luni.Tocană:.Aduceți cele 1 1/2 căni de bulion de pui la fiert într-o cratiță la foc mare. Se amestecă cuscusul, 1 t. de sare și piper după gust. Acoperiți, scoateți focul și lăsați-l deoparte în timp ce faceți tocană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și TartinabilăFasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
5
Încălziți uleiul și untul într-un cuptor olandez mare (sau oală mare de supă) la foc mediu-mare. Condimentează puiul cu restul de sare, chimen, boia și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
6
Adăugați puiul în oală. Gatiti, amestecand ocazional, pana se rumeneste peste tot-aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Adăugați morcovii, ceapa, cele 1 2/3 căni de bulion de pui, oțetul și coaja de lămâie și dați la fiert. Reglați căldura pentru a menține un foc rapid, acoperiți și gătiți doar până când puiul este ferm la atingere și morcovii sunt fragede - aproximativ 8 minute.Se amestecă pesto-ul în tocană. Pufați cuscusul cu o furculiță și umpleți-l în 4 boluri de supă. Puneți niște tocană de pui peste fiecare porție și serviți!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și TartinabilăFasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)

Ingrediente

591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil2 pachete (56 g fiecare) de migdale măcinate2 pachete (56 g fiecare) de migdale măcinate591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil2 lingurițe de sare fierbinte2 lingurițe de sare fierbinte2morcovi, felii de 1/4 inch grosimemorcovi, felii de 1/4 inch grosime1pinchardei iute (opțional)ardei iute (opțional)3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfasole prăjită, încălzită complet, adăugați puțină supă de pui sau apă pentru a obține o consistență fină și tartinabilăfasole prăjită, încălzită complet, adăugați puțină supă de pui sau apă pentru a obține o consistență fină și tartinabilă3941 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfasole prăjită, încălzită complet, adăugați puțină supă de pui sau apă pentru a obține o consistență fină și tartinabilăfasole prăjită, încălzită complet, adăugați puțină supă de pui sau apă pentru a obține o consistență fină și tartinabilă2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcuscus nefiertcuscus nefiert4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcilantro proaspăt ambalat (frunze și 3 tulpini)cilantro proaspăt ambalat (frunze și 3 tulpini)2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpătrunjel proaspăt ambalat (frunze și 3 tulpini)pătrunjel proaspăt ambalat (frunze și 3 tulpini)1catel de usturoicatel de usturoi1Oreos dublu umplutchimen măcinatchimen măcinat4puțin dovlecel tocatpiper negru proaspăt măcinat, după gustpiper negru proaspăt măcinat, după gust1cp. legume (de exemplu, spanac)cartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare4cp. legume (de exemplu, spanac)cartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare1lamaie, coaja de, raslamaie, coaja de, ras1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsos pesto tunisian (puteți rezerva restul prin congelare)sos pesto tunisian (puteți rezerva restul prin congelare)1miciceapă roșie, înjumătățită și feliatăceapă roșie, înjumătățită și feliată567ardei habeneropulpe de pui, dezosate și fără piele, sferturi (aproximativpulpe de pui, dezosate și fără piele, sferturi (aproximativ1Oreos dublu umplutpaprika, de preferință afumatăpaprika, de preferință afumată1parmezan rasunt nesăratunt nesărat1parmezan ras1 1/2 linguriță amestec de condimente1 1/2 linguriță amestec de condimente

Vin recomandat: Pinotaj, Chenin Blanc, Riesling

African în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinotage, Chenin Blanc și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncărurile africane va depinde de felul de mâncare, dar un vin alb fructat și aromat este un pariu sigur pentru mâncărurile picante, în timp ce pinotajul ar fi un meci tradițional pentru bucătăria sud-africană. Beaumont Pinotage cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
Beaumont Pinotage
Beaumont Pinotage
Stilul lui Beaumont reflectă climatul mai rece al regiunii râului Bot. Fructe proaspete de fructe de pădure roșii, cu un corp mediu delicios de băut și taninuri bine integrate.Se potrivește foarte bine cu bobotie, vânat și curry, coaste de rezervă și friptură de piper sau încercați snoek și gem de struguri.
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Bucătăriiafrican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista