Tilapia Thailandeză
Nevoie de o curs principal fără lactate și pescatarian? Tilapia Thailandeză ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 2 porții cu 404 calorii, 41G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $5.29 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei asiatice. Mergeți la magazin și ridicați mazăre de zăpadă, piper, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este uimitor. Încercați Tilapia Thailandeză, Tilapia Thailandeză, și Tilapia În Stil Thailandez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți grătarul pentru căldură indirectă.
Combinați orezul, ceapa, ardeiul roșu și busuiocul; așezați pe o grosime dublă unsă de folie rezistentă (aproximativ 15 in. pătrat). Se acoperă cu tilapia, mazăre de zăpadă și sos de arahide. Îndoiți folia în jurul amestecului și sigilați bine.
Grătar, acoperit, la foc indirect mediu-fierbinte timp de 8-10 minute sau până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță. Deschideți folia cu atenție pentru a permite aburului să scape.
Vin recomandat: Pinot Noir, Vin Spumant, Pinot Grigio, Gruener Veltliner
Tilapia funcționează foarte bine cu Pinot Noir, vin spumant și Pinot Grigio. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Capitolul 24 foc și inunda focul Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
![Capitolul 24 foc și inundă focul Pinot Noir]()
Capitolul 24 foc și inundă focul Pinot Noir
Un studiu în terrior într-un singur cuvânt, foc. Este mai fructat decât omologii săi, cu mirosuri de cireșe, zmeură, cedru și podea de pădure. O componentă tanică a texturii încinge vinul în timp ce servește drept trambulină, menținându-l tonifiat și elegant.