The Nasty Bits: Supă De Piele De Porc

The Nasty Bits: Supă De Piele De Porc
The Nasty Bits: supa de piele de porc este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 rețetă cu 4 porții. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 41 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Funcționează bine ca o supă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de bulion de legume, legume cu frunze, piele de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați The Nasty Bits: Posole De Gât De Porc, The Nasty Bits: Supă De Broască, și The Nasty Bits: supă de iepure și usturoi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înmuiați foaia de piele uscată de porc în apă pentru a acoperi, timp de cel puțin 8 ore și până la câteva zile la frigider. Când sunteți gata să faceți supa, tăiați pielea în bucăți de 1 inch și puneți-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
2
Spălați și tăiați varza Napa sau o altă legumă la alegere. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză NapaVarză Napa
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
3
Aduceți bulionul la fiert și adăugați pielea de porc tocată și legumele. Se fierbe timp de 20 de minute, până când atât varza, cât și pielea s-au înmuiat complet. Dacă utilizați o legumă care necesită mai puțin timp pentru a găti, cum ar fi bok choy, adăugați legumele tăiate spre ultimele minute de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Bok ChoyBok Choy
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista