Texas Chocolate Sheet Cake ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 275 calorii. Această rețetă servește 20 și costă 25 de cenți pe porție. 116 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 45 de minute. Mergeți la magazin și ridicați pudră de cacao, zahăr, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 21%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Tort de ciocolată Retro al mamei (cunoscut și sub numele de tort de foi din Texas), Texas Chocolate Sheet Cake, și Tort Cu Foi De Ciocolată Texas.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți o tigaie cu jeleu de 15 1/2x10 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jeleu
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
2
Aduceți apă, 1 cană de margarină și 1/4 cană de pudră de cacao la fiert într-o cratiță mare; se ia de pe foc și se amestecă făina, zahărul alb și sarea. Bateți ouăle, smântâna și bicarbonatul de sodiu într-un castron; se amestecă în amestecul de făină până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Cacao
Bicarbonat De Sodiu
Zahăr Granulat
Smântână
Margarină
Făină Pentru Toate Scopurile
Apă
Ouă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bol
3
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită cu jeleu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jeleu
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, 20 până la 22 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
5
Între timp, aduceți 1/2 cană margarină, lapte, 1/4 cană pudră de cacao și extract de vanilie la fiert într-o altă cratiță; scoateți de pe foc și amestecați zahărul de cofetărie până când glazura este netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Vanilie
Pudră De Cacao
Margarină
Glazură
Zahăr
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
6
Întindeți glazura peste tort imediat după scoaterea din cuptor. Lăsați tortul să se răcească înainte de tăiere și servire.