Brioșe de ciocolată Jumbo cu dovleac

Brioșe de ciocolată Jumbo cu dovleac
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați brioșele de ciocolată Jumbo cu dovleac. O porție conține 505 calorii, 6g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 57 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de praf de copt, vanilie, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Jumbo Dovleac Pecan Briose, brioșe jumbo cu ciocolată și banane, și Brioșe Cu Banane Cu Ciocolată Jumbo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 400 de grade F. Linia 6 cupe Jumbo briose cu garnituri de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Manchego Mărunțită, Câteva PumniBrânză Manchego Mărunțită, Câteva Pumni
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Amestecați făina, pudra de cacao, bicarbonatul de sodiu, praful de copt și sarea împreună într-un bol.Se amestecă zahărul brun într-un al doilea castron și se zdrobesc orice bulgări. Se amestecă dovleacul, ouăle, laptele și vanilia și se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
(aroma Originala)(aroma Originala)
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
(Keebler)(Keebler)
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Se toarnă amestecul uscat în amestecul de dovleac și se amestecă câteva lovituri, apoi se toarnă untul topit și se amestecă (nu se bate niciodată prea mult aluatul de brioșe) până se omogenizează.Se amestecă chipsurile de ciocolată. Reduceți căldura cuptorului la 375 de grade F. Împărțiți aluatul în mod egal între cupele de briose și coaceți timp de 23-26 de minute sau până când o scobitoare sau un bețișor introdus în centru iese curat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)
(aroma Originala)(aroma Originala)
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Manchego Mărunțită, Câteva PumniBrânză Manchego Mărunțită, Câteva Pumni
BetisoareleBetisoarele
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista