Teriyaki Carne de vită și ciuperci

Teriyaki Carne de vită și ciuperci
Carnea de vită și ciupercile Teriyaki ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 206 calorii, 23g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru $3.77 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de friptură de vită, ciuperci shiitake, ulei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. Este o destul de scumpe rețetă pentru fanii mâncării japoneze. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Tofu și ciuperci teriyaki, Fasole verde teriyaki prăjită și ciuperci, și Teriyaki de somon la grătar cu sparanghel prăjit și ciuperci shiitake.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista