Nu poți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încearcă Hot Crab Spread. Această rețetă servește 48 și costă 71 de cenți per porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 167 de calorii, 8 g de proteine și 10 g de grăsime per porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână unt, carne de crab, ceapă verde și alte câteva ingrediente, le puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de remarcabil de 23%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și tartina de crac iute cu anghinare, tartina de crab iute cu brânză și ardei roșu și tartina de crab.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, căliți ceapa în unt până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați usturoi, gătiți încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
3
Transferați într-un 3-qt. Care gateste incet; adauga maioneza. Se amestecă brânza. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 30 de minute sau până când brânza se topește, amestecând din când în când.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
4
Se amestecă crabul; acoperiți și gătiți încă 1 oră sau până când se încălzește.
Chardonnay, Riesling și Pinot Grigio sunt alegeri excelente pentru Crab. Crabul răcit are un gust grozav cu pinot grigio. Crabul cald (mai ales cu unt) poate fi asortat cu un Chardonnay unt sau un Riesling crocant cu fructe. Alderbrook Winery Chardonnay, cu o evaluare de 4 din 5 stele, pare o potrivire bună. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Vinăria Alderbrook Chardonnay
Aromele de ananas și mango sunt accentuate cu vanilie, anason și nucă de cocos. Gura este plină de note de pere și unt, cu un final lung, de migdale prăjite. Acest vin se asortează bine cu salată de fenicul și creveți cu lămâie, scoici de mare cu salsa de mango, homar cu sos de porumb prăjit, pui cu bacon afumat și orez sălbatic, risotto cu dovleac cu salvie, somon cu sos de lămâie și șofran.