Tartele cu cremă de ciocolată în crustă de biscuiți de migdale cu înghețată de șofran

Tartele cu cremă de ciocolată în crustă de biscuiți de migdale cu înghețată de șofran
Chocolate Custard Tartlets în crustă de migdale Cookie cu înghețată de șofran ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,59 USD pe porție. O porție conține 786 calorii, 14g de proteine, și 49G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Vara va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, migdalele tăiate albite, amidonul de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lactate cu crustă de biscuiți cu ciocolată, Ciocolată orez Krispie trata baruri cu migdale zahăr Cookie crusta, și Tartele De Brustă Curcubeu Cu Crustă De Migdale De Rozmarin.

Instrucțiuni

1
Combinați smântâna și șofranul în ceașcă de cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
șofranșofran
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
2
Se introduce în cuptorul cu microunde și se încălzește la mare până când crema este fierbinte, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
3
Scoateți Cupa din cuptorul cu microunde și lăsați amestecul să se absoarbă la temperatura camerei 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
4
Așezați înghețata într-un castron mediu; adăugați amestecul de șofran și amestecați cu spatula de cauciuc până se omogenizează bine. Puneți înghețata în recipient; acoperiți și congelați până la fermitate, cel puțin 6 ore și până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit
șofranșofran
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1
Aduceți laptele la foc mic într-o cratiță medie grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Se ia de pe foc; se adaugă ciocolată și se amestecă până se topește și se omogenizează. Se răcește 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
3
Bateți zahărul și amidonul de porumb într-un castron mediu pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Adăugați gălbenușuri; bateți până se amestecă (amestecul va fi gros). Bateți treptat amestecul de ciocolată caldă în amestecul de gălbenușuri până se omogenizează. Întoarceți amestecul în cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
5
Bateți constant la foc mediu până când amestecul se îngroașă și începe să baloneze, aproximativ 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
6
Se ia de pe foc (amestecul poate părea granulat; se bate puternic până se omogenizează).
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
7
Bateți în unt și vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
8
Transferați crema de patiserie în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
9
Lăsați să se răcească la temperatura camerei până când este călduță, amestecând ocazional, aproximativ 20 de minute. Se acoperă cu folie de plastic și se răcește peste noapte. (Poate fi pregătit cu 2 zile înainte. Păstrați la rece.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1
Combinați făina, migdalele, zahărul și praful de copt în procesor; amestecați până când migdalele sunt măcinate foarte fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
2
Adăugați unt; tăiați folosind viraje pornite/oprite până se formează firimituri mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
3
Bateți smântâna și gălbenușul într-un castron mic pentru a se amesteca; adăugați la procesor și amestecați doar până se formează aglomerări umede. Adunați aluatul împreună; împărțiți aluatul în 6 bucăți egale. Formați fiecare piesă în minge. Apăsați 1 bilă de aluat uniform pe părțile de jos și în sus ale fiecăreia dintre cele șase tigăi de tartlet cu diametrul de 4 1/2 inch, cu fundul detașabil. Tăiați orice exces de aluat. Pierce cruste peste tot cu furculiță. Acoperiți și răciți peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
5
Coaceți crustele până devin aurii și fierte, aproximativ 25 de minute. Se răcește complet în tigăi pe raft. (Poate fi pregătit cu 8 ore înainte. Acoperiți și păstrați la temperatura camerei.)
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
6
Împărțiți crema de patiserie între cruste (aproximativ 1/3 cană pentru fiecare); răspândiți uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
Ardei ArbolArdei Arbol
7
Îndepărtați părțile laterale ale tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Așezați 1 tartlet pe fiecare dintre cele 6 farfurii. Se acoperă cu o lingură de înghețată de șofran.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit
șofranșofran
9
Se ornează cu crenguțe de mentă și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru desert. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareCrustă
OcaziiVară
Revista