Tartele cu cremă de ciocolată în crustă de biscuiți de migdale cu înghețată de șofran

Tartele cu cremă de ciocolată în crustă de biscuiți de migdale cu înghețată de șofran
Chocolate Custard Tartlets în crustă de migdale Cookie cu înghețată de șofran ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,59 USD pe porție. O porție conține 786 calorii, 14g de proteine, și 49G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Vara va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, migdalele tăiate albite, amidonul de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lactate cu crustă de biscuiți cu ciocolată, Ciocolată orez Krispie trata baruri cu migdale zahăr Cookie crusta, și Tartele De Brustă Curcubeu Cu Crustă De Migdale De Rozmarin.

Instrucțiuni

1
Combinați smântâna și șofranul în ceașcă de cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
șofranșofran
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
2
Se introduce în cuptorul cu microunde și se încălzește la mare până când crema este fierbinte, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
3
Scoateți Cupa din cuptorul cu microunde și lăsați amestecul să se absoarbă la temperatura camerei 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
4
Așezați înghețata într-un castron mediu; adăugați amestecul de șofran și amestecați cu spatula de cauciuc până se omogenizează bine. Puneți înghețata în recipient; acoperiți și congelați până la fermitate, cel puțin 6 ore și până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inghetata Stick De Menta, MoaleInghetata Stick De Menta, Moale
șofranșofran
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
1
Aduceți laptele la foc mic într-o cratiță medie grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Se ia de pe foc; se adaugă ciocolată și se amestecă până se topește și se omogenizează. Se răcește 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
3
Bateți zahărul și amidonul de porumb într-un castron mediu pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Adăugați gălbenușuri; bateți până se amestecă (amestecul va fi gros). Bateți treptat amestecul de ciocolată caldă în amestecul de gălbenușuri până se omogenizează. Întoarceți amestecul în cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
5
Bateți constant la foc mediu până când amestecul se îngroașă și începe să baloneze, aproximativ 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
6
Se ia de pe foc (amestecul poate părea granulat; se bate puternic până se omogenizează).
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
7
Bateți în unt și vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
8
Transferați crema de patiserie în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
9
Lăsați să se răcească la temperatura camerei până când este călduță, amestecând ocazional, aproximativ 20 de minute. Se acoperă cu folie de plastic și se răcește peste noapte. (Poate fi pregătit cu 2 zile înainte. Păstrați la rece.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
1
Combinați făina, migdalele, zahărul și praful de copt în procesor; amestecați până când migdalele sunt măcinate foarte fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
2
Adăugați unt; tăiați folosind viraje pornite/oprite până se formează firimituri mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3
Bateți smântâna și gălbenușul într-un castron mic pentru a se amesteca; adăugați la procesor și amestecați doar până se formează aglomerări umede. Adunați aluatul împreună; împărțiți aluatul în 6 bucăți egale. Formați fiecare piesă în minge. Apăsați 1 bilă de aluat uniform pe părțile de jos și în sus ale fiecăreia dintre cele șase tigăi de tartlet cu diametrul de 4 1/2 inch, cu fundul detașabil. Tăiați orice exces de aluat. Pierce cruste peste tot cu furculiță. Acoperiți și răciți peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
5
Coaceți crustele până devin aurii și fierte, aproximativ 25 de minute. Se răcește complet în tigăi pe raft. (Poate fi pregătit cu 8 ore înainte. Acoperiți și păstrați la temperatura camerei.)
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
6
Împărțiți crema de patiserie între cruste (aproximativ 1/3 cană pentru fiecare); răspândiți uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
7
Îndepărtați părțile laterale ale tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
8
Așezați 1 tartlet pe fiecare dintre cele 6 farfurii. Se acoperă cu o lingură de înghețată de șofran.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inghetata Stick De Menta, MoaleInghetata Stick De Menta, Moale
șofranșofran
9
Se ornează cu crenguțe de mentă și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru desert. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareCrustă
OcaziiVară
Revista