Tarta de afine a lui Fran
Tarta de afine a lui Fran ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 12 și costă 33 de cenți pe porție. O porție conține 217 calorii, 0g de proteine, și 5g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână crustă de unt, afine, suc de portocale și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 7%. Rețete similare sunt Fran ' s condimentat amestec de nuci, Fran ' s Fab Fried Rice, și Puiul mătușii Fran.
Instrucțiuni
Sortați afinele (dezghețați dacă sunt congelate) și aruncați orice este moale sau răsfățat. Clătiți și scurgeți fructele de pădure, apoi întindeți-le pe prosoape. Bateți ușor cu mai multe prosoape pentru a se usca rapid.
Într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mare, combinați sucul de portocale și jeleul. Se amestecă, se amestecă jeleu până se topește, aproximativ 3 minute.
Adăugați zahăr. Se amestecă până când siropul începe să miroasă ușor caramelizat și se scurge încet dintr-o lingură, aproximativ 7 minute. Scoateți imediat tigaia de pe foc.
Adăugați afinele și amestecați pentru a acoperi cu sirop.
Întoarceți tigaia la foc mic și amestecați ușor până când afinele sunt uniform calde și nu mai au gust crud, 3 până la 4 minute (câteva fructe de pădure pot apărea).
Se ia de pe foc și se lasă să stea până când siropul este suficient de rece pentru a acoperi uniform fructele de pădure, aproximativ 20 de minute, amestecând ocazional. Apoi răzuiți amestecul de fructe de pădure în crusta coaptă, mounding fructe.
Sigilați ciocolata într-o pungă mică de congelator din plastic cu fermoar (fără pliuri).
Încălziți într-un cuptor cu microunde la 50% putere doar până când ciocolata se înmoaie, aproximativ 2 minute. Frământați ciocolata până se omogenizează.
Cu un bivol subțire, perforați o gaură în 1 colț al sacului. Strângeți ciocolata peste tartă în linii fine în zig-zag. Se răcește până când ciocolata și glazura de jeleu sunt ferme, cel puțin 30 de minute sau până la 1 zi. Dacă faceți înainte, acoperiți când jeleul este setat. Pentru a servi, scoateți capacul și tigaia.