Nevoie de un supă fără gluten și vegană? Supa de linte IV ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 20 de porții cu 157 calorii, 7g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 7 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți roșii, linte, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, puteți face acest lucru. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este excelent. Încercați O altă supă, linte Baconie și supă de legume, Supă de linte și șuncă, și Supă de șuncă și linte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Clătiți și alegeți prin linte, apoi puneți-l într-un bol cu apă pentru a acoperi și lăsați-l să se înmoaie în timp ce pregătiți celelalte ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Umpleți o oală mare cu 2 litri de apă și amestecați uleiul de măsline și sarea. Aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Scurgeți lintea și turnați cu grijă în apa clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4
Adăugați ceapa, roșiile, usturoiul, cartofii, morcovii și plantainele în apă clocotită. Aruncați frunzele de dafin și condimentați cu sare și piper. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți până când lintea și pătlagina sunt fragede, 45 până la 60 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Grăsime De Porc înapoi
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Grăsime De Porc înapoi
Linte
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil