Supa De Linte Gingery

Supa De Linte Gingery
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de linte Gingery. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 262 calorii, 16g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 4. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir, usturoi, morcovi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este mare. Încercați Gingery morcov și supă de roșii, Supa De Cartofi Dulci Gingery, și Supă de tăiței de pui Gingery pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați morcovul și ceapa; acoperiți și gătiți 3 minute sau până se înmoaie. Se amestecă ghimbirul și usturoiul; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați curry, sare și piper; gătiți 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
4
Se amestecă bulionul diluat și lintea; se aduce la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, acoperit, 20 până la 25 de minute sau până când lintea este fragedă. Se amestecă roșiile; acoperiți și fierbeți 5 minute. Împărțiți supa uniform între 4 boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
LinteLinte
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate77
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista