Supă Rapidă De Legume Italiene
Supa de legume italiană rapidă necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 163 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Funcționează bine ca o supă destul de ieftină pentru Toamna. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de morcovi, apă, conserve de roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 81%, ceea ce este excelent. Încercați Supă Italiană Rapidă, Supă Rapidă De Legume, și Supă italiană minestrone rapidă și ușoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o oală mare la foc mediu-mare.
Se sotează ceapa, morcovul și țelina până când ceapa este translucidă și legumele sunt fragede, 5 până la 7 minute. Se amestecă roșiile și condimentele italiene și se gătește încă 5 minute, amestecând frecvent.
Se dizolvă cuburile de bulion în apă și se amestecă în legume. Reglați căldura la un foc mediu și gătiți aproximativ 10 minute.
Adăugați dovleceii și varza, presărați sare de usturoi și gătiți până se înmoaie, încă 5 minute. Reglați condimentele cu sare și piper și serviți.