Supă picantă de dovlecei prăjiți cu Pesto din semințe de dovleac

Supa picantă de dovlecei prăjiți cu Pesto de semințe de dovleac este un vegetarian supă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 305 calorii. Această rețetă servește 16 și costă 1,47 USD pe porție. Un amestec de unt, pâine sandwich, apă plus suplimentar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Supă de dovlecei de nucă cu Pesto de coriandru și semințe de dovleac, Supă de dovleac pesto de salvie de usturoi prăjită cu semințe de dovleac prăjite picante, și Spaghetti Squash cu Broccoli-Pesto de semințe de dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Tăiați și aruncați crustele din pâine.
Întindeți 1 parte a fiecărei felii uniform cu unt și condimentați cu sare și piper. Înjumătățiți feliile în diagonală pentru a forma triunghiuri și aranjați, cu laturile unse în sus, pe o foaie de copt. Pâine prăjită, întorcându-se o dată, în mijlocul cuptorului până se rumenesc, aproximativ 4 minute.
Transferați toasturile într-un raft pentru a se răci.
Puneți dovleceii, tăiați părțile în jos, în 2 tigăi de copt puțin adânci unse și prăjiți-le în treimile superioare și inferioare ale cuptorului, schimbând poziția tigăilor la jumătatea prăjirii, până când sunt foarte fragede, aproximativ 1 1/4 ore. Se răcește și se scoate carnea.
Suc de fructe pur și simplu în loturi într-un blender cu jalape, chimion și bulion până când este foarte neted (adăugați apă suplimentară după cum este necesar pentru a facilita pur și simplu).
Transferați într - o oală grea de 6 până la 8 litri și amestecați în 5 căni de apă. Se fierbe la foc mic, amestecând, 10 minute, apoi se amestecă sucul de lămâie, suficientă apă pentru a se subția până la consistența dorită și sare și piper după gust.
Serviți supa în boluri acoperite cu felii de pâine prăjită întinse cu pesto.
* Toasturile pot fi făcute cu 2 zile înainte, răcite complet și păstrate între straturi de prosoape de hârtie sau hârtie de ceară într-un recipient etanș la temperatura camerei.* Squash pur aproxume se poate face cu 2 zile înainte. Se răcește complet, apoi se răcește, acoperit.