Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa picantă de ciorbă. Această rețetă servește 4 și costă 3,36 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 22g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 402 calorii. 7 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ouă fierte, semințe de chimen, sare kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este excelent. Încercați Supă picantă de linte și ciorbă Elvețiană, Supă picantă de roșii uscate la soare cu fasole albă și brânză elvețiană, și Chard Elvețian Picant pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați tulpinile de ciorbă în bucăți de 1/2 inci și frunzele în bucăți de 1 inci; păstrați separat. Prăjiți semințele de chimen și chimen într-o tigaie la foc mediu, 1 până la 2 minute. Se răcește, apoi se macină într-o râșniță de condimente sau se transferă într-o pungă de plastic resigilabilă și se zdrobește cu o tigaie grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Semințe De Chimen
Chard Elvețian
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
Creveți Sotați, Decojiți
2
Încălziți uleiul de măsline într-o oală mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Adăugați tulpinile de ciorbă și ceapa și gătiți până se înmoaie, 5 până la 6 minute. Ștergeți un spațiu în tigaie, apoi adăugați pasta de roșii, harissa, usturoiul și condimentele măcinate. Gatiti 2 minute, apoi amestecati in legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Harissa
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Chard Elvețian
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați frunzele de ciorbă, bulionul de pui și 1 cană de apă, aduceți la foc mic rapid și gătiți până când ciorba este fragedă, aproximativ 10 minute. Strângeți sucul din 1/2 lămâie și condimentați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Chard Elvețian
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
5
Se amestecă iaurtul, sucul din restul de 1/2 lămâie și un vârf de sare. Împărțiți supa între boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Adăugați ouăle, chipsurile de pita și o bucată de amestec de iaurt; stropiți cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri Pita
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse