Supă italiană de nuntă cu chiftele
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încearcă o ciorbă de nuntă italiană cu chiftele. Această rețetă servește 7 și costă 1,71 USD per porție. O porție conține 294 de calorii , 16 g de proteine și 14 g de grăsimi . 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă de la Taste of Home necesită spanac, păstârnac, ierburi de provence și albuș de ou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute . Va fi un succes la evenimentul tău de toamnă . Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 83% . Acest scor este extraordinar. Rețete similare sunt supa italiană de nuntă cu chifteluțe , supa italiană de nuntă cu chifteluțe de pui și supa italiană de nuntă cu chiftele de curcan .
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați albușul de ou, pesmetul și condimentele italiene. Se fărâmițează carnea de porc peste amestec și se amestecă bine. Modelați în 3/4 inchi. bile.
Puneți chiftele pe un gratar uns într-o folie de 15 inchi. x 10 inchi. x 1 inch. tava de copt.
Coaceți la 350° timp de 15-18 minute sau până când un termometru arată 160°.
Între timp, într-un cuptor olandez, căliți morcovii, țelina, păstârnacul și ceapa în ulei până se înmoaie. Se amestecă bulionul, herbes de Provence, fulgii de piper și piper.
Scurge chiftele pe prosoape de hârtie. Aduceți supa la fiert; adăugați chiftele. Reduce caldura; se fierbe, neacoperit, timp de 30 de minute. Misto.
Transferați în recipiente congelatoare. Poate fi congelat până la 3 luni.
Pentru a utiliza supa congelată: Dezghețați la frigider.
Transferați într-o cratiță mare; aduce la fierbere.
Adăugați orzo; gătiți 8-10 minute mai mult sau până când pastele sunt fragede, amestecând din când în când.
Adăugați spanacul; gatiti si amestecati pana cand spanacul se ofileste.
Se presară cu brânză și pătrunjel.