Supă Italiană De Dovlecei
Supa italiană de dovlecei este o fără gluten felul principal. Această rețetă servește 8 și costă 1,74 USD pe porție. O porție conține 341 calorii, 21g de proteine, și 23g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 25 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați roșii, sare, brânză parmezană și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a consuma roșiile, puteți urma acest fel principal cu Bile De Floricele De Bujor Roz ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Dovlecei Italieni, Caserola Italiană De Dovlecei, și Lasagna Italiană De Dovlecei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un cuptor olandez, cârnați maro cu ceapă; scurgeți excesul de grăsime.
Adăugați următoarele opt ingrediente; acoperiți și fierbeți 1 oră. Se amestecă dovlecelul și se fierbe 10 minute.
Se presară cu brânză, dacă se dorește.