Supa de vită și orz ar putea fi exact aperitivul pe care îl căutați. Vă urmăriți silueta? Această rețetă fără lactate are 73 de calorii , 3 g de proteine și 1 g de grăsimi per porție. Această rețetă este pentru 12 persoane și costă 41 de cenți per porție. Iarna va fi și mai specială cu această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fan. Un amestec de țelină, apă, orz perlat și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare până la gătire, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute . Per total, această rețetă obține un scor destul de bun de 62% . Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Supa de vită și orz la slow cooker , Supa de orz cu ciuperci și Salata de orz cu legume .
Instrucțiuni
1
Într-o oală olandeză, gătiți carnea de vită, țelina și ceapa la foc mediu până când carnea nu mai este roz; scurgeți-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Adăugați ingredientele rămase; aduceți la fierbere. Reduceți focul; fierbeți la foc mic, fără capac, timp de 45-50 de minute sau până când orzul este fraged. Aruncați foaia de dafin.