Supă De Tăiței De Rață Prăjită Chineză
Supa de tăiței de rață prăjită chineză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 365 calorii, 32g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $ 4.01 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Este perfect pentru Toamna. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți bok choy, ulei de susan asiatic, tăiței Udon de grâu și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma ghimbirul, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării chinezești. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Rață prăjită chineză, Rață friptă chineză cu clătite, și Chineză Cinci Condimente Friptură De Rață pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Într-o cratiță medie, fierbeți bulionul, ghimbirul și usturoiul, acoperite, 15 minute pentru a dezvolta aroma.
Între timp, puneți rața pe o foaie de copt și coaceți până se încălzește. Folosind o lingură cu fante, scoateți ghimbirul și usturoiul din bulion și aruncați.
Adăugați tăiței și sosul de soia și lăsați să fiarbă până se încălzește, aproximativ 5 minute.
Adăugați bok choy și lăsați să gătească doar până se ofilesc, aproximativ 2 minute. Supă de oală în 4 boluri și stropiți fiecare cu 1/2 linguriță. ulei de susan. Puneți câteva bucăți de rață deasupra fiecărui bol de supă.