Supă De Somon
Supa de somon este o fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție conține 330 calorii, 27G de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.46 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de healthy.food.com. dacă aveți piper cayenne, spanac, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 3 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. În general, această rețetă câștigă o scor spectaculos spoonacular de 94%. Încercați Sinigang na Salmon sa Kamias (burta de somon în supă acră), Supă De Somon, și Supă de tăiței de somon pentru rețete similare.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
![Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay]()
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
2015 a adus cea mai veche epocă a deceniului de până acum. După recoltele mari din 2013 și 2014 și seceta continuă, vița de vie a produs o fracțiune din fructe decât în ultimii doi ani. Au scăzut cu aproximativ 30% în general, dar rezultatul a fost o calitate excepțională și vinuri profunde, puternice, cu o aciditate mare. Citrice, anason, soluție salină și energic.