Nevoie de o supă fără gluten și vegetariană? Rhubarb - supa de linte cu CR Aproxumme fra fra ar putea fi o reteta spectaculoasa pentru a incerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 145 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,39 USD pe porție. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți rubarbă, pătrunjel, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 76%. Supă de linte, morcov și Kale cu Creme Fraiche și mărar, Napoleoni de căpșuni-rubarbă cu înghețată Creme Fraiche, și Pâine prăjită franceză cu compot de rubarbă-Mango și Creme Fraiche sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Se toarnă 1 1/2 căni de apă clocotită peste linte într-un castron mic; lasa sa stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Încălziți un cuptor olandez la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
Roșii Feliate, Opțional
3
Adăugați morcovul, țelina, ceapa și pătrunjelul în tigaie; saut timp de 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Se adaugă rubarba și se fierbe timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
5
Scurgeți lintea și adăugați lintea în tigaie. Se amestecă bulionul de pui și sarea; se aduce la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 35 de minute sau până când lintea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
Linte
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Se ia de pe foc; se lasa sa se raceasca 5 minute.
7
Așezați 3 căni de amestec de linte într-un blender sau robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Scoateți bucata centrală a capacului blenderului (pentru a permite evacuarea aburului); fixați capacul blenderului pe blender.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
9
Așezați un prosop curat peste deschidere în capacul blenderului (pentru a evita stropirile). Se amestecă până se omogenizează. Întoarceți amestecul în piure în tigaie; se amestecă piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Roșii Feliate, Opțional
10
Combinați mărarul tocat și crme frache într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
11
Serviți amestecul de frache crme deasupra supei; garnisiți cu crenguțe de mărar, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crengute De Marar Proaspat Culese
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional