Supă De Pui Cu Lămâie

Supa de pui cu lămâie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 99 calorii, 14g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 1,45 USD pe porție. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 108 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați frunze de tarhon, piept de pui, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Supă Avgolemono (alias supă grecească de pui cu lămâie), Supă De Pui Cu Lămâie, și Supă Orzo De Pui Cu Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Puneți jumătățile de usturoi, tăiate cu fața în jos, pe o foaie de folie de aluminiu pe o foaie de copt cu margini.
Adăugați 2 linguri de pui de pui și înfășurați folia în jurul usturoiului, păstrând părțile tăiate plate pe tava pentru foi. Prăjiți până când usturoiul este foarte moale, aproximativ 30 de minute.
Scoateți usturoiul din cuptor și lăsați să stea până se răcește suficient pentru a se descurca.
Strângeți usturoiul moale din cap cu degetele într-o cratiță mare.
Bateți 1 cană din stoc pentru a slăbi pasta de usturoi și puneți oala la foc mediu-mare.
Adăugați bulionul rămas, sucul de lămâie și tarhonul tocat; condimentează cu sare și piper, după gust. Aduceți amestecul la fierbere, apoi reduceți focul la foc mic și adăugați puiul. Acoperiți și gătiți până când puiul este doar gătit, aproximativ 9 până la 12 minute.
Puneți supa în boluri și garnisiți cu felii subțiri de lămâie și o stropire de frunze proaspete de tarhon.