Supă De Praz Catifelată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de praz catifelată. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 249 calorii, 5g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați apă, sare și piper, praz și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Supă catifelată de Praz de conopidă cu salvie și Crumble de nuci de pin prăjite, Supă Catifelată De Dovlecei, și Supă Catifelată De Morcovi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare și grea, topiți untul în 2 lingurițe de ulei de măsline.
Adăugați prazul și ceapa tocate și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Adăugați apa și aduceți la foc mic. Acoperiți și gătiți timp de 10 minute.
Adăugați cartofii, acoperiți și gătiți până se înmoaie, aproximativ 15 minute. Lucrând în loturi, curățați supa într-un blender.
Întoarceți supa în cratiță. Se amestecă laptele și smântâna și se gătește, amestecând ocazional, până când apar bule în jurul marginii, aproximativ 6 minute. Se condimentează cu sare și piper alb.
Într-o tigaie mică, încălziți restul de 2 lingurițe de ulei de măsline.
Adăugați prazul feliat și gătiți la foc moderat, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 4 minute. Puneți supa în boluri, garnisiți cu prazul, arpagicul și pătrunjelul și serviți.