Supă de mere și pere

Supă de mere și pere
Supa de mere și pere este o fără gluten, fără lactate și întreg 30 rețetă cu 7 porții. O porție conține 108 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, bulion de legume, ghimbir și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca o supă la un preț rezonabil. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o nu atât de mare scor spoonacular de 20%. Rețete similare includ Supă Prăjită De Mere, Pere Și Păstârnac, Fiecare măr are Star & A pentru sosul de mere-pere, și Apple Fare Pear Apple Pie.

Instrucțiuni

1
Topiți margarina într-o cratiță mare la foc mediu. Gatiti si amestecati merele si perele in margarina topita timp de aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați bulionul de legume, salvia, piperul și frunza de dafin în tigaie; aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Așezați un capac pe cratiță și lăsați amestecul să fiarbă până când este fierbinte, iar merele și perele sunt fragede, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească 5 minute.
5
Se toarnă aproximativ 1/3 din supă într-un blender, umplând ulciorul nu mai mult de jumătate plin. Țineți capacul blenderului în poziție cu un prosop și porniți cu grijă blenderul, folosind câteva impulsuri rapide pentru a pune supa în mișcare înainte de a o lăsa pe piure. Puree în loturi până se omogenizează; se toarnă într-o oală curată. Alternativ, puteți folosi un blender de băț și puteți purifica supa chiar în cratiță. Puneți supa în piure în cratiță și încălziți-o la foc mediu până se reîncălzește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Se ornează cu pătrunjel pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții7
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista