Supă de linte cu pepene galben
Supa de linte cu pepene galben este o fără gluten, fără lactate și întreg 30 rețetă cu 6 porții. O porție conține 178 calorii, 2G de proteine, și 15g de grăsime. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Toamna. Funcționează bine ca o supă. Acesta este adus la tine de cookstr.com. de la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, oțet, coriandru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Supă De Pepene Galben, Supă De Pepene Rece, și Supă De Pepene Rece.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o oală de supă și sotati ceapa și usturoiul până când ceapa s-a ofilit. Se amestecă lintea, pepenele galben, smogul elvețian, slănina, chimenul, șofranul, frunzele de dafin, crenguțele de coriandru și scorțișoara.
Adăugați apa, aduceți la fierbere, acoperiți și fierbeți 45 de minute.
Adăugați sare, oțet, cartofi și cârnați negri, dacă utilizați. Acoperiți și continuați să gătiți încă 45 de minute, până când lintea și cartofii sunt gata. Dacă supa este prea groasă, adăugați puțină apă sau, dacă este prea supă, fierbeți.
Se servește în boluri de supă, presărate cu coriandru.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;