Supa de legume cu linte este o fără gluten și vegan supă. Această rețetă face 6 porții cu 197 calorii, 7g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de linte, suc picant v8, țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă De Legume Cu Linte, Supă De Linte De Legume, și Supă De Legume Cu Linte.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, combinați primele opt ingrediente. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați cartoful, Roșia, morcovul și țelina; acoperiți și fierbeți 30 de minute mai mult sau până când orezul și legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper