Supă De Legume Cu Cadru De Curcan

Supă De Legume Cu Cadru De Curcan
Supa de legume cu cadru de curcan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,77 USD pe porție. O porție conține 574 calorii, 75g de proteine, și 19g de grăsime. Un amestec de frunze de dafin, usturoi, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma mazărea, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Căpșuni ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore și 50 de minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă De Curcan De Legume, Cea mai bună supă de legume de curcan a mamei, și Supa De Legume Din Turcia.

Instrucțiuni

1
Puneți carcasa de curcan într-o oală mare la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați morcovii, țelina, ceapa, usturoiul, crenguțele de pătrunjel, boabele de piper, frunzele de dafin, cimbru, granulele de bouillon de pui, apă și suficientă apă pentru a acoperi toate. Se aduce la fierbere, neacoperit, apoi se reduce focul la mediu scăzut și se lasă să fiarbă timp de 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Granule De Bouillon De PuiGranule De Bouillon De Pui
Boabe De PiperBoabe De Piper
Frunze De DafinFrunze De Dafin
MorcovMorcov
PătrunjelPătrunjel
țelinățelină
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
CimbruCimbru
ApăApă
3
Scoateți carcasa de curcan și lăsați-o să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
4
Scoateți orice carne din carcasă, tăiați-o în bucăți de mușcătură și puneți-o deoparte. Se strecoară stocul printr-o sită sau o strecurătoare acoperită cu pânză de brânză într-un alt vas mare. Aruncați ingredientele nestrânse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StocStoc
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
SitaSita
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Așezați carnea de curcan în oală, acoperiți și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De CurcanCarne De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
A doua zi, folosiți o lingură cu fante pentru a îndepărta grăsimea care s-a solidificat deasupra stocului. Întoarceți stocul într-o oală mare la foc mare, adăugați Napul, păstârnacul și morcovii și dați la fiert. Reduceți căldura la minim, acoperiți și fierbeți timp de o oră sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
PăstârnacPăstârnac
MorcovMorcov
NapNap
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Adăugați fasolea verde, mazărea și fasolea și lăsați să se încălzească, aproximativ 15 minute. La final se adauga patrunjelul tocat si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Fasole VerdeFasole Verde
PătrunjelPătrunjel
FasoleFasole
MazăreMazăre
DificultateExpert
Gata În10 hrs, 50 m.
Porții8
Scor De Sănătate56
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista