Supă De Lapte De Cocos De Dovleac

Supă De Lapte De Cocos De Dovleac
Supa de lapte de cocos de dovleac este un fără gluten rețetă cu 5 porții. Pentru $1.79 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această supă are 300 de calorii, 4G de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Este perfect pentru Toamna. 169 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână apă, cuburi de bulion de pui, piure de dovleac și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 66%. Încercați Supă Thailandeză De Dovleac Cu Lapte De Cocos, Rețetă Picantă De Supă De Dovleac Cu Lapte De Cocos, și Lapte de dovleac și nucă de cocos " panna Cotta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o oală mare la foc mediu; gatiti si amestecati ceapa si usturoiul in untul topit pana se inmoaie, aproximativ 5 minute. Se amestecă apa și cuburile de bulion de pui în amestec; gătiți și amestecați până când cuburile de bulion s-au dizolvat, 2 până la 3 minute. Amestecați piureul de dovleac, laptele de cocos, ghimbirul, sucul de portocale, condimentul de plăcintă cu dovleac și pudra de chili în lichid. Aduceți supa la foc mic și gătiți până se încălzește, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cub De Bouillon De PuiCub De Bouillon De Pui
Mari Sau Dovlecei, Tăiați în Sferturi Pe Lungime și Tăiați în Bucăți De 1/2 InchMari Sau Dovlecei, Tăiați în Sferturi Pe Lungime și Tăiați în Bucăți De 1/2 Inch
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Conserve De DovleacConserve De Dovleac
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se toarnă supa într-un ulcior de blender până la cel mult jumătate plin. Țineți ferm capacul blenderului în poziție. Porniți blenderul, folosind câteva impulsuri rapide pentru a pune supa în mișcare înainte de a o lăsa pe piure. Puree în loturi până se omogenizează și se toarnă într-o oală curată. Alternativ, puteți folosi un blender și puteți face piure supa în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Puneți supa în piure la foc mediu; aduceți la foc mic și gătiți încă 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista