Supă de fasole toscană cu creveți

Supă de fasole toscană cu creveți
Supa de fasole toscană cu creveți ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 406 calorii, 32g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $3.46 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați roșii, unt, așchii de parmezan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Supă de fasole albă toscană cu Broccoli rabe – o întorsătură complet diferită a supei de legume, Supă De Fasole Toscană, și Supă De Fasole Toscană.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o oală mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați ceapa și usturoiul și amestecați pentru a găti timp de 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Adăugați pasta de roșii și amestecați pentru a găti aproximativ 2 minute, obținând multă aromă în fundul tigaiei. Se amestecă fulgi de ardei roșu și oregano uscat; se amestecă și se fierbe încă 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Oregano UscatOregano Uscat
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Se toarnă vin și se bate, răzuind puțin fundul tigaiei pe măsură ce mergeți. Lăsați acest lucru să se baloneze și să se reducă, gătind până când vinul este redus la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați roșii conservate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde TocatArdei Verde Tocat
6
Scurgeți și clătiți fasolea, apoi adăugați-o în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Se toarnă bulion de pui. Se amestecă pentru a se combina și se lasă să se fierbe timp de 20-25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și TartinabilăFasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
8
Se presară sare și piper după gust. În timp ce supa fierbe, gătiți creveții: topiți untul într-o tigaie mică la foc mediu-mare (sau mare). Aruncați creveții și pătrunjelul tocat și aruncați să gătiți până nu mai opac, aproximativ 4 minute. Se condimentează cu sare. Pune deoparte. Clătiți varza și rupeți-o în bucăți. Se amestecă în supă. (Se va micșora destul de mult, așa că nu vă fie teamă când îl adăugați pentru prima dată!)
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
KaleKale
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Adăugați o grămadă de busuioc rupt și amestecați. Lăsați supa să fiarbă încă 5 minute, gustând și adăugând sare și piper (sau chiar mai mulți fulgi de ardei roșu) după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
10
Transferați supa într-un castron mare de servire și acoperiți cu creveții sau găleți în boluri individuale și acoperiți cu 3 sau 4 creveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
PolonicPolonic
11
Adăugați parmezan mare, gras sau bărbierit Romano și busuioc mai rupt la sfârșit. Cu totul divin!
Ingrediente de care veți avea nevoie
și Piper Portocaliuși Piper Portocaliu
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții8
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista