Supă de dovlecei de carnaval, cu salvie prăjită și parmezan ras

Supă de dovlecei de carnaval, cu salvie prăjită și parmezan ras
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de dovlecei de carnaval, cu salvie prăjită și parmezan ras. Această rețetă face 8 porții cu 329 calorii, 18g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.41 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați stocul de pui, frunze de salvie, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Risotto De Dovlecei De Vară Cu Salvie Prăjită Crocantă Și Parmezan, Supă de dovlecei de Butternut cu crutoane de salvie și parmezan, și Supă de dovlecei de iarnă cu frunze de salvie prăjite.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 250 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Tăiați partea de sus 1/4 de pe 8 squashes, rezervând capacele. Răzuiți semințele, curățați, clătiți și uscați. Aruncați semințele cu 3 linguri ulei și sare și aranjați într-un singur strat pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Coaceți în mijlocul cuptorului, amestecând ocazional, timp de 1 oră până la 1 1/4 ore sau până când sunt aurii și crocante.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Creșteți căldura cuptorului la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Coaceți dovleceii și capacele, tăiați cu fața în jos pe foi de copt ușor unse timp de 40 de minute sau până când sunt fragede (capacele vor fi probabil gata la 30 de minute). Când este suficient de rece pentru a se manipula, răzuiți cea mai mare parte a pulpei din squashes lăsând suficient în fiecare squash, astfel încât să-și păstreze forma. Rezervați toată pulpa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Gatiti ceapa in unt intr-o tigaie, la foc mic timp de 5 minute sau pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați pulpa de dovleac și bulionul de pui și fierbeți amestecul timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
8
Pureați amestecul în loturi într-un blender și transferați într-o cratiță.
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
9
Încălziți 2 inci ulei vegetal la 350 grade F. Într-o cratiță adâncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
10
Adăugați salvia în loturi mici (se va balona) și prăjiți timp de 20 de secunde sau până la translucid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
11
Se transferă pe prosoape de hârtie pentru a se scurge și se presară cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
12
Încălziți cojile și capacele de dovlecei într-un cuptor de 350 de grade F. timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
13
Încălziți supa până la cald, adăugând apă, dacă este necesar, pentru a o subția ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
14
Adăugați sare și piper, după gust. Puneți fiecare dintre cochilii în boluri de supă puțin adânci și puneți o parte din supă în coajă. Acoperiți cu câteva frunze de salvie prăjite și câteva așchii Parmigiano-Reggiano și așezați capacul, ușor askew, deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
PolonicPolonic
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate13
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista