Supa de Crab Maryland ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă pescatariană servește 8 și costă $3.17 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 200 de calorii. Dacă aveți apă, fasole diagonală, bulion de vită și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 25 de minute. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Supă De Crab Din Maryland, Supă De Crab Din Maryland, și Gatiti cartea: supa de Crab Maryland pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți untul într-o cratiță mare grea sau cuptor olandez la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
Orz Alb Perlat
2
Adăugați ceapa, țelina, morcovul și ardeiul gras și amestecați până se rumenesc ușor, aproximativ 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Adăugați frunza de dafin, cimbru, ardeiul roșu măcinat și piperul și amestecați 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Grăsime De Porc înapoi
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
4
Adăugați oase, cartofi și fasole și gătiți, amestecând constant 2 până la 3 minute.Se amestecă în bulion și 2 căni de apă.Reduceți căldura la minim, acoperiți și fierbeți 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Cană De Orz Alb Perlat
5
Adăugați orz și apă rămasă în supă; acoperiți și fierbeți 2 ore.Aruncați oasele; amestecați piureul de roșii și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras
Ceapă Verde, Părțile Albe și Verzi Separate și Tocate
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
6
Lasă supa să ajungă la temperatura camerei.Acoperiți și refrigerați cel puțin 12 ore; degresați dacă este necesar.Aruncați frunza de dafin; amestecați crabul și pătrunjelul în supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Crabi
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
7
Se pune la foc mic și se încălzește încet, amestecând cât mai puțin posibil pentru a menține crabul în mare pieces.Do nu fierbe sau crab va fi greu.Condimentează după gust cu sare și piper roșu.Se toarnă în boluri de supă și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
Crabi
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Crustaceele pot fi asociate cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 27 de dolari pe sticlă.