Supa de chiftele consistent i necesită despre 1 oră și 20 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.83 pe portie, veți obține un fel principal care servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 215 calorii, 23g de proteine, și 6g de grăsime per portie. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 15 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână ceapă, curcan măcinat, cremă condensată de supă de ciuperci și alte câteva ingrediente, o puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 62%, care este solid. Rețete similare includ Supă De Chifteluțe Consistentă, Supă De Chifteluțe Consistentă, și Supă Consistentă De Carne De Curcan.
Instrucțiuni
1
Se amestecă împreună curcanul măcinat, oul, ceapa, sarea de usturoi și piperul. Formați chiftele folosind o măsură de lingură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turcia Terestră
Sare De Usturoi
Chiftele
Piper
Ceapă
Ouă
2
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu. Chiftele brune în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Transferați chiftelele pe un prosop de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
4
Într-o oală de supă, dizolvați cubul de bulion în apa clocotită. Se amestecă supa de ciuperci nediluată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați morcovii, țelina, ceapa și porumbul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
țelină
Ceapă
Porumb
6
Adăugați chiftelele în supă și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 25 până la 30 de minute.