Supă de alge marine în stil coreean
Supa de alge marine în stil coreean necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.13 pe portie, veți obține o supă care servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 62 calorii, 7g de proteine, și 3G de grăsime per portie. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Această rețetă este plăcută de 251 de mâncăruri și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați mușchi de vită, sos de soia, alge marine maro și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Miyeok Guk: Supă Coreeană De Alge Marine, Cum se gătește: Miyeok Guk, supă coreeană de alge marine, și Rulouri de primăvară coreene în alge marine (Gimmari) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați alge marine în apă pentru a acoperi. Când este moale, scurgeți și tăiați în bucăți de 2 inci.
Încălziți o cratiță la foc mediu; adăugați carne de vită, ulei de susan, 1/2 lingură sos de soia și puțină sare și gătiți timp de 1 minut. Amestecați algele marine și restul de 1 lingură de sos de soia; gătiți timp de 1 minut, amestecând frecvent.
Se toarnă în 2 căni de apă și se aduce la fierbere. Se amestecă usturoiul și restul de 4 căni de apă. Aduceți la fierbere, acoperiți și reduceți căldura. Se fierbe timp de 20 de minute. Condimentează după gust cu sare.