Supă clasică de tăiței de pui cu legume prăjite

Supă clasică de tăiței de pui cu legume prăjite
Supa clasică de tăiței de pui cu legume prăjite este un fără lactate felul principal. Această rețetă servește 8 și costă 1,39 USD pe porție. O porție conține 282 calorii, 22g de proteine, și 11g de grăsime. Un amestec de paste fettucini, usturoi, pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma pastele, puteți urma acest fel principal cu Paste De Desert Cu Ciocolată ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă Clasică De Tăiței De Pui, Supă Clasică De Tăiței De Pui, și Supă Clasică De Tăiței De Pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline în cuptorul olandez mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
2
Se sotează ceapa, se gătește și se amestecă timp de 5 minute pentru a se înmuia. Se amestecă usturoiul și se gătește încă un minut. Se amestecă puiul gătit, se reduce focul la foc mic și se lasă deoparte.Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. și tapetați o foaie mare de copt cu pergament sau o căptușeală silpat. Aranjați morcovii, țelina și orice alte legume pe care doriți să le prăjiți pe foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui FiertPui Fiert
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Stropiți cu ulei de măsline și condimentați ușor cu sare kosher și piper. Prăjiți timp de 20 de minute sau până când legumele sunt fragede cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
4
Scoateți și transferați în supă.Creșteți căldura la mediu și adăugați bulion de pui, tăiței, sare, piper și muștar brun. Se amestecă pentru a combina. Creșteți la mediu-mare și lăsați să fiarbă ușor timp de 8 minute, până când pastele sunt al dente. Reduceți căldura la foc mic. Înainte de servire, amestecați pătrunjelul proaspăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și TartinabilăFasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
Mafaldi Fresh Dacă Este PosibilMafaldi Fresh Dacă Este Posibil
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate46
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista