Supă clasică de tăiței de pui cu legume prăjite

Supă clasică de tăiței de pui cu legume prăjite
Supa clasică de tăiței de pui cu legume prăjite este un fără lactate felul principal. Această rețetă servește 8 și costă 1,39 USD pe porție. O porție conține 282 calorii, 22g de proteine, și 11g de grăsime. Un amestec de paste fettucini, usturoi, pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma pastele, puteți urma acest fel principal cu Paste De Desert Cu Ciocolată ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă Clasică De Tăiței De Pui, Supă Clasică De Tăiței De Pui, și Supă Clasică De Tăiței De Pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline în cuptorul olandez mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Se sotează ceapa, se gătește și se amestecă timp de 5 minute pentru a se înmuia. Se amestecă usturoiul și se gătește încă un minut. Se amestecă puiul gătit, se reduce focul la foc mic și se lasă deoparte.Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. și tapetați o foaie mare de copt cu pergament sau o căptușeală silpat. Aranjați morcovii, țelina și orice alte legume pe care doriți să le prăjiți pe foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui FiertPui Fiert
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Stropiți cu ulei de măsline și condimentați ușor cu sare kosher și piper. Prăjiți timp de 20 de minute sau până când legumele sunt fragede cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
4
Scoateți și transferați în supă.Creșteți căldura la mediu și adăugați bulion de pui, tăiței, sare, piper și muștar brun. Se amestecă pentru a combina. Creșteți la mediu-mare și lăsați să fiarbă ușor timp de 8 minute, până când pastele sunt al dente. Reduceți căldura la foc mic. Înainte de servire, amestecați pătrunjelul proaspăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Mafaldi Fresh Dacă Este PosibilMafaldi Fresh Dacă Este Posibil
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate46
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista