Supă Clasică Cremoasă De Orez Sălbatic

Supă Clasică Cremoasă De Orez Sălbatic
Supa clasică cremoasă de orez sălbatic este o vegetarian supă. O porție conține 241 calorii, 6g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați unt, orez, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Încercați Supă Cremoasă De Orez Sălbatic, Supă Cremoasă De Orez Sălbatic, și Supă Cremoasă De Orez Sălbatic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti orezul salbatic in 1 1/4 cani de apa conform indicatiilor de pe ambalaj.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez SălbaticOrez Sălbatic
ApăApă
2
Într-o cratiță de 3 litri, topiți untul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Adăugați țelină, morcov, ceapă și ardei gras; gatiti, amestecand ocazional, pana cand telina este frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
MorcovMorcov
țelinățelină
CeapăCeapă
4
Se amestecă făina, sarea și piperul. Se amestecă orezul sălbatic, rămânând 1/2 cană de apă și bulionul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Orez SălbaticOrez Sălbatic
BulionBulion
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
5
Se încălzește până la fierbere. Reduceți căldura la minim; acoperiți și fierbeți 15 minute, amestecând ocazional.
6
Se amestecă ingredientele rămase.
7
Se încălzește doar până la cald (nu se fierbe).

Echipamente

DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții5
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista