Sufleuri De Ciocolată-Trufe

Sufleuri De Ciocolată-Trufe
Această rețetă servește 8. O porție conține 177 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați zahăr pudră, sare, zahăr pudră și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Trufe ușoare ~ linguri de trufe de ciocolată și trandafiri, Sufleuri De Ciocolată, și Souffl de ciocolată pentru doi.

Instrucțiuni

1
Înveliți 8 (6 uncii) ramekins cu spray de gătit; se presară cu zahăr granulat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
2
Așezați pe o foaie de copt; pus deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Combinați laptele, 3/4 cană zahăr pudră, cacao, făină și sare într-o cratiță medie și grea și gătiți 5 minute la foc mediu, amestecând continuu cu un tel până când amestecul se îngroașă și ajunge la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
4
Se ia de pe foc; se adaugă ciocolată, amestecând până se topește. Se amestecă lichiorul. Adăugați treptat amestecul de ciocolată la gălbenușurile de ou într-un bol, amestecând bine. Întoarceți amestecul în tigaie. Gatiti 1 minut la foc mediu, amestecand continuu. Se amestecă amestecul într-un castron mare; se răcește la temperatura camerei, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
LichiorLichior
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
5
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Bateți albușurile și smântâna de tartru la viteza mare a unui mixer până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Adăugați 1/3 cană de zahăr pudră, 1 lingură la un moment dat, bătând până se formează vârfuri rigide. Amestecați ușor o pătrime din amestecul de albuș de ou în amestecul de ciocolată; pliați ușor amestecul de albuș de ou rămas. Puneți aluatul uniform în ramekine pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
CiocolataCiocolata
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
8
Coaceți la 375 timp de 23 de minute sau până se umflă și se fixează.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Presărați sufleurile cu 1 lingură de zahăr pudră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
10
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista